Zakelijk

Euromaster Deventer omgebouwd tot modelvestiging

Euromaster Deventer is volledig vernieuwd en wordt hiermee dé model-retailvestiging van de bandenexpert in Nederland. De vestiging aan de Dortmundstraat 16 op bedrijventerrein Kloosterlanden heeft zowel van binnen als buiten een metamorfose ondergaan. Uitgangspunt hierbij was een nóg betere service aan de klant volgens de laatste standaarden voor kwaliteit en veiligheid. Om dit te vieren, trakteert de vestiging de inwoners van Deventer vanaf 3 oktober 10 dagen lang op grote kortingen.

Vernieuwde vestiging
Euromaster Deventer is volledig opnieuw ingericht. Deventenaar Remon Rasing, Service Center Manager: “Wij hebben goed onderzocht hoe wij nog beter kunnen aansluiten op de wensen van de klant van nu. Zo heeft hij nu de keuze of hij al dat niet wacht op zijn auto in onze afgescheiden wachtruimte. Hij kan ook bij ons aanschuiven voor overleg, op een iPad zien hoe bijvoorbeeld bepaalde velgen er onder zijn auto uitzien of gewoon doorwerken. Wij hebben gratis WiFi, comfortabele stoelen en natuurlijk diverse kranten, magazines en écht goede koffie.” Ook de apparatuur is volgens de laatste ontwikkelingen en er wordt gewerkt volgens de hoogste veiligheidsstandaard.”

Deventers trots
De vestiging in Deventer, op steenworp afstand van woonboulevard De Snipperling, is dé model-retailvestiging van Euromaster in Nederland geworden. “Wij bestaan al 20 jaar en zijn ontstaan uit De Jong Banden. Anno 2012 zijn wij de standaard voor de overige vestigingen geworden en daarop zijn wij erg trots”, zegt Remon Rasing. “Ook ons hoofdkantoor staat in Deventer. Wij houden onze werkprocessen goed tegen het licht en richten ze zodanig in dat de klant zo optimaal mogelijk wordt geholpen. Bij grote drukte tijdens de bandenwisselweken bijvoorbeeld. Wij zorgen ervoor dat de klant, met een lease- of privé-auto, zo snel mogelijk wordt geholpen. In plaats van één, krijgen we nu twee APK-keurmeesters. Als je auto en je tijd je lief is, moet je dus bij ons in Deventer zijn!”

Heropeningsactie: 10 dagen lang korting voor snelle klanten
Om de heropening te vieren met de inwoners van Deventer en omgeving, heeft Euromaster van 3 tot en met 13 oktober diverse heropeningsacties: de 100 eerste klanten ontvangen bij Euromaster Deventer maar liefst 50% korting op (alle) banden, APK, onderhoudsbeurten en Aircoservice. Bovendien is de MasterCheck van Euromaster, waarbij de auto op 12 essentiële punten wordt gecontroleerd, het hele jaar door helemaal gratis.