Zakelijk

Eerste klant Webwinkel in het zonnetje gezet

Euromaster heeft nu haar eigen Webwinkel waar klanten in vier eenvoudige stappen banden aankopen, afrekenen en direct online een montage-afspraak inplannen bij de dichtstbijzijnde Euromaster vestiging. De eerste klant van de gloednieuwe Webwinkel is vrijdag 5 augustus feestelijk onthaald bij Euromaster Waalwijk.

 

Eerste klant Webwinkel EuromasterJosé van der Burght uit Kaatsheuvel is als allereerste aankoper van nieuwe autobanden via de Webwinkel in het zonnetje gezet. Naast de nieuwe banden, die direct gemonteerd werden, lag er ook een grote bos bloemen klaar én een feestelijk opgemaakte taart. José van der Burght is enthousiast over de Webwinkel: "Wij komen al langer bij Euromaster voor onze banden en waren toe aan nieuwe. Mijn man was hier op de website van Euromaster naar op zoek gegaan en ontdekte de webwinkel. Een uitkomst, want hij kon snel het aanbod vinden, banden vergelijken, een keuze maken en meteen een afspraak inplannen bij de vestiging Waalwijk. Alles ging vanzelf en in één keer. Omdat wij op vakantie gaan, wilden we op korte termijn een afspraak en dat was geen enkel probleem. Ik bracht de auto, overhandigde de sleutels, kreeg een kopje koffie en binnen een half uur waren mijn nieuwe banden gemonteerd. Ik hoefde verder niets te regelen of te betalen, dat was allemaal online gebeurd. Groot was mijn verrassing toen ik niet alleen mijn autosleutels, maar ook een grote bos zonnebloemen in mijn handen kreeg gedrukt van de manager. Het bestellen via de Euromaster Webwinkel is ons uitstekend bevallen. Het is heel duidelijk en wij zullen er de volgende keer zeker weer gebruik van maken."

 

De Webwinkel biedt met 16 bandenmerken een ruime keuze aan banden. Hieronder bevinden zich A-merken, maar ook budgetbanden. Er is dus voor elk wat wils. De webwinkel is dusdanig opgezet dat iedereen, zelfs met de minste bandenkennis, eenvoudig de juiste keuze kan maken. Als hulp hierbij staan bij iedere band onafhankelijke testresultaten, afkomstig van TUV, Adac en de ANWB.