Zakelijk

Burgemeester Van der Zwan opent vestiging in Heerenveen

Euromaster opent zaterdag 29 maart op feestelijke wijze de deuren van haar nieuwe vestiging aan de Wetterwille 2 in Heerenveen. In deze nieuwe vestiging is alles gericht op service en gemak voor klanten en ondernemers uit Heerenveen en omgeving. De werkplaats is uitgerust met de nieuwste diagnose en montage apparatuur om vrachtwagens en alle merken auto’s goed en snel op weg te helpen. In de receptie is gratis wifi beschikbaar en er is een wachtruimte waar klanten door kunnen werken onder het genot van een kop koffie. De officiële opening zal om 15.00 uur worden verricht door burgemeester Van der Zwan.

Vertrouwd team in Heerenveen is er klaar voor
In Heerenveen staat het vertrouwde team van receptionisten, monteurs en APK-keurmeesters klaar om vrachtwagens en alle merken auto’s weer op weg te helpen. Kees Kranenburg, Service Center Manager van Euromaster Heerenveen: “Wij hebben in onze vestiging naast banden en onderhoud voor personen- en bedrijfswagens een speciale ruimte voor het servicen van trucks. De auto is een kostbaar bezit en daar
ben je natuurlijk zuinig op. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je 100% kunt vertrouwen op onze expertise. Dat begint al bij binnenkomst. We geven advies over het onderhoud dat past bij de specifieke situatie van de klant. Is er geen onderhoud nodig, dan zijn we daar gewoon eerlijk over. Een lange relatie met onze klanten vinden wij belangrijker. Ook over de prijs zijn we vooraf transparant, dus geen verborgen extra’s. We geven een heldere uitleg over de werkzaamheden aan de auto en wat het kost. Bovendien worden de werkzaamheden nauwkeurig uitgevoerd en gecontroleerd. Onze monteurs zijn breed opgeleid en behandelen elke auto of het hun eigen auto is. Dat doen we 6 dagen per week, dus ook op zaterdag. Iedereen die een vraag heeft over bijvoorbeeld onderhoud of advies wil hebben over welke band het meest geschikt is, is welkom. We nemen de tijd om het duidelijk uit te leggen.”

Euromaster Heerenveen

De nieuwe vestiging van Euromaster in Heerenveen is gevestigd aan de Wetterwille 2, telefoon: 0513 – 62 41 40. Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8.00 tot 17.30 uur.
Zaterdag 8.30 tot 16.00 uur.