Zakelijk

Bastin Panneman - nieuwe directeur Network Development

Euromaster heeft Bastin Panneman (1972) aangetrokken als directeur Network Development. Met ingang van 14 mei 2012 zal Panneman zich in deze functie bezighouden met de groeistrategie van Euromaster Nederland.

Bastin Panneman wil zich richten op de ontwikkeling van de meer dan 100 servicecenters van Euromaster in Nederland. “In mijn visie moeten we onderzoeken of deze vestigingen - waarbij veelal combinaties zijn tussen heavy (zakelijke rijders) en light (consumenten) - de klant optimaal bedienen. Door renovaties, relocaties en investeringen kunnen wij naadloos aansluiten op de klantbehoeften en branche-ontwikkelingen en onze positie verbeteren.” De uitbreiding van het netwerk van Euromaster is ook onderdeel van de groeistrategie die Panneman voor ogen heeft. “Hierbij denk ik onder meer aan samenwerkingen met dealers en brancheverwanten en het (onder)zoeken van nieuwe markten. Euromaster is actief in 14 landen, wij kunnen putten uit een schat van ervaring en kennis die aanwezig is binnen dit internationale netwerk.”

Bastin Panneman heeft een bedrijfseconomische achtergrond (Universiteit Groningen) en werkte de afgelopen tien jaar bij C1000/Schuitema. Als Acquisiteur Supermarkten voor de regio Oost en Noord Nederland was hij onder meer betrokken bij de integratie van Super de Boer en C1000. Panneman: “Ik ben blij met deze nieuwe functie. Het is een nieuwe stap in mijn carrière en het uitbouwen van de strategie van Euromaster om groei te realiseren vind ik geweldig mooi!”