Zakelijk

De Bandenwisselweken officieel van start

Door het mooie lenteweer heeft Nederland de weg naar Euromaster al massaal gevonden. Vandaag is de Bandenwisselweken campagne van branchevereniging VACO nu ook officieel van start gegaan. Met meer dan 100 vestigingen in Nederland is Euromaster één van de voornaamste VACO bandenspecialisten.

30.000 automobilisten hebben inmiddels een afspraak bij Euromaster gemaakt voor het wisselen van winterbanden naar de zomerbanden. Elke 15 minuten wordt door één van onze experts een bandenwissel uitgevoerd. Op grote service centers van Euromaster kan dat oplopen tot 65 wissels op één dag. Vorig jaar winter werd er nog een record gevestigd. Op één dag voerden onze mensen van het Lease Service Point van Euromaster in Nieuwegein 100 wissels uit: elke 5 minuten reed een auto op 4 winterbanden naar buiten. Een hoge snelheid verkort de wachttijd van onze klanten tijdens de uitvoering, maar de kwaliteit van de bandenwissel is uiteraard onze focus.

Rijdt u nog op winterbanden? Dan raden wij u aan snel contact op te nemen voor het maken van een afspraak. Dat kan snel en eenvoudig via onze online afspraakplanner of via telefoonnummer 088-0065600088-0065600.

Euromaster De Bandenwisselweken