Zakelijk

Euromaster Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden over banden, velgen en auto-onderhoud? Geef u dan op voor onze nieuwsbrief!

Partner in lease

Partner van de leasemaatschappijen - Euromaster
Euromaster is DE partner in banden en auto-onderhoud voor leaserijders. Wij hebben vaste grootverbruiker-contracten met grote en kleine leasemaatschappijen afgesloten. Hierdoor weten onze experts op de servicecenters precies welke afspraken binnen uw leasecontract zijn gemaakt. Omdat wij alles rechtstreeks met uw leasemaatschappij afwikkelen, heeft u er verder geen omkijken naar.
Belangrijke voordelen
  • Landelijk netwerk
  • Online wisselafspraak
  • Gespecialiseerde monteurs
  • Partner van de leasemaatschappijen
  • Call center

Leaserijders kunnen op bijna al onze vestigingen terecht voor een professionele en snelle service. Klik op dealerlocator voor een lijst van de vestigingen.

Tijdens de wisselperiode (van zomer-naar winterbanden) en de terugwissel (van winter-naar zomerbanden) kunnen leaserijders en particuliere rijders waarvan de banden zijn opgeslagen op een Euromaster vestiging online een wisselafspraak maken.

Sinds 2009 heeft Euromaster nu ook een aantal gespecialiseerde Euromaster LeaseServicePoints. Dat zijn servicecenters die zijn ingericht om een bandenwissel voor leaserijders in zeer korte tijd uit te voeren. De Euromaster LeaseServicePoints zijn ook te vinden op de lijst van Euromaster servicecenters.

Meer informatie over onze banden- en onderhoudservice voor uw leaseauto vindt u in uw leasecontract en in het Driverspack bij uw autopapieren.

 

 

Wil u uw wisselafspraak alvast maken? De online afspraakmodule is actief. U kan ook de vestiging bellen waar uw banden zijn opgeslagen.

Klik op leaseoverzicht voor een overzichtspagina van de belangrijkste leasemaatschappijen waarmee Euromaster zaken doet.