Zakelijk

Kenteken overschrijven bij Euromaster

Stel, je koopt een mooie occasion. Van je buurman, een vriend of misschien wel via een autoverkoop website. Voor de overschrijving van het kenteken ging je voorheen naar het postkantoor. Goed nieuws! Vanaf nu kun je terecht bij een van de Euromaster-vestigingen! Dat is wel zo vertrouwd en lekker in de buurt. Ben je meteen op de juiste plek om je aankoop extra safe te maken met een aankoopkeuring of gratis kilometercheck. Onze vakmensen staan voor je klaar. 

 

Logisch, toch? En zo geregeld!

 

De voorwaarden blijven namelijk hetzelfde. Overschrijven kost overal in Nederland €10,10. Daarnaast maak je bij het Kentekenloket gebruik van Veilig Betalen. Is je kenteken overgeschreven? Dan krijg je bij het Kentekenloket het eerste deel van de nieuwe tenaamstellingcode. Het tweede deel wordt samen met je kentekencard opgestuurd. Het overschrijven is mogelijk voor alle gemotoriseerde voertuigen.

          

Euromaster is 6 dagen per week geopend van 8.00 tot 17.30 uur, op zaterdag kun je tot 16.00 uur bij ons terecht. Vind hier jouw dichtstbijzijnde Euromaster-vestiging of plan je afspraak direct online via onze Webwinkel


Wij helpen je graag!


Overschrijven van uw auto - Euromaster

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief - Euromaster

Blijf altijd op de hoogte van Euromaster acties, voordeel en nieuwtjes. Schrijf u in voor de tweemaandelijkse online nieuwsbrief van Euromaster.