Zakelijk

Banden reparatie

Bandenreparatie en uw banden balanceren - Euromaster
Een lekke band is niet moeilijk te ontdekken. Uw auto begint naar één kant te trekken en het is duidelijk zichtbaar dat er minder lucht in de band zit. Euromaster kan bijna elke lekke band repareren. En daarbij balanceren wij hem ook meteen. Snel en vakkundig, zodat u weer zo op weg bent.
Onze bandenreparatie
  • Snel en vakkundig
  • Uitvoerige inspectie binnenkant
  • Gelijktijdig balanceren
  • Reparatie van binnenuit

Is elke lekke band te repareren?

Nee. Om vast te stellen of uw band nog kan worden gerepareerd, inspecteren wij de binnenkant van de band uitvoerig. Heeft u te lang doorgereden met een lekke band , dan moet hij worden vervangen. Te lang doorrijden is meestal te zien aan verkleuringen of afwijkingen aan de binnenkant van de band.

Hoe lang kan ik doorrijden met een lekke band?

Wij adviseren u met klem direct te stoppen. Dit doet u natuurlijk voor uw eigen veiligheid, maar ook omdat doorrijden zorgt voor structurele schade aan uw band, velg en wiel. Auto’s met RunFlat-banden kunnen met een lekke band nog 80 kilometer doorrijden, met een maximale snelheid van 80 km per uur.

Kan ik me verzekeren voor een lekke band?

Ja dat kan. Met de MasterDeal Bandenverzekering kan u zich voor een klein bedrag per band verzekeren, waardoor de reparatie van de band gratis is. Als we de band niet meer kunnen repareren, dan krijgt u de restwaarde vergoed.

Wat kost een band repareren bij Euromaster? Ga voor de huidige prijzen naar het overzicht van de servicetarieven.

Button vind uw vestiging

Het is niet mogelijk om een band reparatie online te kopen maar wel op de vestiging. Daarom graag contact opnemen met de voor u dichtstbijzijnde vestiging.