Zakelijk

Autoband repareren

Autoband repareren - Euromaster
Ook voor banden reparatie bent u bij Euromaster aan het juiste adres. Een lekke band is niet moeilijk te ontdekken. Uw auto begint naar één kant te trekken en het is duidelijk zichtbaar dat er minder lucht in de band zit. Euromaster kan bijna elke lekke band repareren. En daarbij balanceren wij hem ook meteen. Snel en vakkundig, zodat u weer zo op weg bent.
Onze bandenreparatie
  • Snel en vakkundig
  • Uitvoerige inspectie binnenkant
  • Gelijktijdig balanceren
  • Reparatie van binnenuit

Is elke lekke band te repareren?

Nee. Om vast te stellen of uw band nog kan worden gerepareerd, inspecteren wij de binnenkant van de band uitvoerig. Heeft u te lang doorgereden met een lekke band, dan moet hij worden vervangen. Te lang doorrijden is meestal te zien aan verkleuringen of afwijkingen aan de binnenkant van de band. Wanneer er bijvoorbeeld een spijker in uw band zit, betekent dit ook vaak dat uw band vervangen moet worden.

Hoe lang kan ik doorrijden met een lekke band?

Wij adviseren u met klem direct te stoppen. Dit doet u natuurlijk voor uw eigen veiligheid, maar ook omdat doorrijden zorgt voor structurele schade aan uw band, velg en wiel. Te lang doorrijden kan ervoor zorgen dat uw band niet meer te repareren is. Auto's met RunFlat-banden kunnen met een lekke band nog 80 kilometer doorrijden, met een maximale snelheid van 80 km per uur.

Kan ik me verzekeren voor een lekke band?

Ja dat kan. Met de MasterDeal Bandengarantie kunt u zich voor een klein bedrag per band verzekeren, waardoor de reparatie van de band gratis is. Als we de band niet meer kunnen repareren, dan krijgt u de restwaarde vergoed.

Het is mogelijk om uw autoband te laten repareren bij Euromaster. U kunt hiervoor contact opnemen met een vestiging bij u in buurt. 

Button vind uw vestiging