firestone

FIRESTONE banden

Welke bandenmaat zoek je?

205
/
55
R16
Waar vind ik mijn bandenmaat? - * Verplicht veld

Firestone autobanden zijn van Amerikaanse makelij en worden al meer dan een eeuw geproduceerd door de Firestone Tire & Rubber Company. Tijdens de Tweede Wereldoorlog produceerde het bedrijf tankrupsbanden voor het leger en vermoedelijk de eerste RunFlat banden voor legervoertuigen. Ook in de autosport is Firestone al lange tijd een geliefd merk.

Firestone winterbanden

Firestone winterbanden bieden ultieme veiligheid en grip in winterse omstandigheden. Het ontwerp en het materiaal van de banden zorgen ervoor dat je op besneeuwde en beijzelde wegen veilig op je bestemming aankomt. Water en gesmolten sneeuw worden snel afgevoerd, waardoor het risico op aquaplaning verkleind wordt. Met bijvoorbeeld de Firestone Winterhawk 4 ben je verzekerd van goede prestaties en een lange levensduur.

Firestone all season banden

De Firestone Multiseason zorgt ervoor dat jij niet verrast wordt door het weer. Onder alle omstandigheden ben jij de elementen de baas met deze all season banden. Daarnaast is de Firestone Multiseason 2 voorzien van het sneeuwvloksymbool, waardoor je met een gerust hart op wintersport kunt in bijvoorbeeld Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, want je mag in deze landen gewoon op deze banden rijden in de winter.

Firestone zomerbanden

Ook in de zomer kun je veilig vele kilometers maken op Firestone zomerbanden. Je profiteert van optimale grip en uitstekende remprestaties, of je nu op droog of nat wegdek rijdt. De Firestone Multihawk 2 biedt bestuurders van compacte stadsauto's veiligheid en comfort. Daarnaast heeft de band minder extern rolgeluid en minder onregelmatige slijtage.

Firestone banden kopen

Bij Euromaster koop je eenvoudig je nieuwe Firestone banden online. Je vult je bandenmaat in en ziet direct welke Firestone banden wij aanbieden voor jouw auto. Ben je toch op zoek naar advies, dan kun je altijd terecht in een van onze garages bij jou in de buurt.

Firestone banden actie

Wij hebben regelmatig mooie acties met Firestone banden. Op onze actiepagina kun je al onze lopende aanbiedingen vinden en zie je in een oogopslag of wij momenteel een aanbieding op Firestone banden hebben.

Alle profielen