Zakelijk

MICHELIN CrossClimate: de zomerband voor elk weertype

Button Koop CrossClimate banden online

Op 2 maart presenteerde de topman van de Michelin group een innovatie die nog nooit vertoond is in de geschiedenis van de autoband. MICHELIN CrossClimate is een band met revolutionaire eigenschappen. Veilig in iedere weersomstandigheid dankzij de unieke fusie van zomer- en wintertechnologieën.


MICHELIN CrossClimate richt zich voornamelijk op automobilisten die het gehele jaar op zomerbanden of winterbanden rijden, omdat zij niet ieder seizoen de banden willen wisselen. Ook automobilisten met All Season banden zullen een uitstekend alternatief vinden in de CrossClimate. De band is een aanvulling op de MICHELIN Alpin 5. Deze winterband blijft de beste oplossing voor automobilisten die zich regelmatig begeven in winterse omstandigheden, hoe extreem ook.

Populaire banden maten:

Het grote voordeel van de CrossClimate

Eén band voor het gehele jaar zonder dat de automobilist zich zorgen hoeft te maken over hoge of lage temperaturen, sneeuw of regen. De MICHELIN CrossClimate heeft een geweldige prestatie op droog wegdek, remmen op nat wegdek en tractie op sneeuw. Met het verkrijgen van het sneeuwvlok symbool is de CrossClimate de eerste zomerband gecertificeerd als winterband.

Beschikbaarheid van de MICHELIN CrossClimate

De MICHELIN CrossClimate is beschikbaar in de Euromaster Webwinkel en in de vestigingen. MICHELIN brengt deze innovatie uit in bandenmaten van 15 t/m 17 inch. 

 

Button Koop CrossClimate banden online

 

Michelin CrossClimate infographic