Zakelijk

Vredestein banden - klasse banden

Vredestein logo

Koop direct online - Euromaster

Vredestein autobandendesign

Vredestein autobanden leveren het bewijs dat veiligheid en stijl samengaan. Sinds de samenwerking tussen de Italiaanse ontwerpers van Giugiaro Design en de engineers van de bandenfabrikant uit Enschede, brengt Vredestein autobanden op de markt die zich onderscheiden in lijnenspel, profilering en constructie.

Allround bandenaanbod

Vredestein (anno 1908) is een allround bandenfabrikant. Vredestein banden zijn beschikbaar voor alle voorkomende automerken en –types. U vindt speciale high performance banden en versterkte uitvoeringen (VRFC-techniek) die de risico’s bij een klapband minimaliseren. De Nederlands-Italiaanse samenwerking resulteert bovendien in exclusieve banden voor sportauto’s en klassieke auto’s.

Vredestein banden: compromisloos

Vredestein banden kopen, is kiezen voor allure. De Hollandse autobandenfabrikant stelt design centraal, maar sluit geen compromissen in veiligheid, comfort en brandstofbesparing. Kenmerken van Vredestein autobanden: goede wegligging, maximale grip bij droog en nat wegdek, goed stuurgevoel, hoge spoorkracht in de bochten, stabiliteit.  Bezoek onze Webwinkel voor ons aanbod van Vredestein autobanden

Koop direct online - Euromaster

Help
Help

Runflat banden hebben een stevigere wand dan normale banden. Als deze leeg is kunt u nog maximaal 80 km bij 80 km/uur doorrijden. Deze technologie wordt met name gebruikt bij BMW's en Mini's. U kunt een Runflat band herkennen aan een codering op de band, bijvoorbeeld RFT, SSR, RSC of ROF.

Sommige voertuigen hebben banden nodig met een groter draagvermogen. U kunt een Extra Load band herkennen aan de letters XL of RF op het zijvlak van de band.