Zakelijk

Michelin banden – veilig, duurzaam, economisch

Michelin - Euromaster

Koop direct online - Euromaster

Veiligheid voor alles bij ontwikkeling Michelin banden

Veiligheid op de weg is sinds de oprichting prioriteit bij de ontwikkeling en productie van Michelin banden. Door de geavanceerde profieltechniek heeft u optimaal contact met het wegdek. Bij droog weer, bij nat weer. Michelin banden presteren uitstekend in bochten en verkleinen uw remweg.

Met Michelin banden spaart u brandstofkosten uit

Michelin kwam in 1992 als eerste met een ‘groene band’. Sindsdien is het Michelin Energy Saver concept geperfectioneerd. De samenstelling van Michelin autobanden garandeert een lange levensduur. Met Energy Saver Michelin autobanden spaart u bovendien brandstofkosten uit. Dat betaalt zich uit in uw portemonnee. Check de extra voordelige aanbiedingen in onze Webwinkel!

Michelin banden – meer dan 100 jaar innovatie

Veiligheid op de weg, lange levensduur, besparing op brandstofkosten. Goede argumenten om te kiezen voor Michelin banden. Als u besluit om Michelin autobanden te kopen, kiest u voor de kwaliteit van een vermaard bandenmerk. Het Franse familiebedrijf (1889) heeft de wereld veroverd en meer dan 100 Formule 1 overwinningen genoteerd. Wie kent het ‘Michelin-mannetje’; Bibendum niet?

Koop direct online - Euromaster

Help
Help

Runflat banden hebben een stevigere wand dan normale banden. Als deze leeg is kunt u nog maximaal 80 km bij 80 km/uur doorrijden. Deze technologie wordt met name gebruikt bij BMW's en Mini's. U kunt een Runflat band herkennen aan een codering op de band, bijvoorbeeld RFT, SSR, RSC of ROF.

Sommige voertuigen hebben banden nodig met een groter draagvermogen. U kunt een Extra Load band herkennen aan de letters XL of RF op het zijvlak van de band.