Zakelijk

Maxxis banden – betrouwbaar en betaalbaar

Maxxis logo

Koop direct online - Euromaster

Voor elk type auto

Maxxis zomer- en winterbanden zijn er in alle soorten en maten. Legt u veel kilometers af, dan biedt de Maxxis High Performance band de vereiste kwaliteiten. Bij gemiddeld autogebruik kunt u Maxxis autobanden kopen die goede prestaties koppelen aan comfort. Soepel rijgedrag en minimale geluidsoverdracht zijn kenmerkend.

Maxxis banden, veilige banden

Met Maxxis autobanden legt u probleemloos veel kilometers af. Uw Maxxis banden verhogen uw veiligheid. Ze bieden bij droge en natte weersomstandigheden maximale grip op de weg, verkorten uw remweg en presteren uitstekend in bochten. U vindt ook Maxxis kwaliteitsbanden voor zwaardere voertuigen, motoren en off-road expedities. Bezoek onze Webwinkel voor de aankoop van uw Maxxis banden.

Maxxis autobanden

Sinds 1967 ontwerpt de Taiwanese autobandenfabrikant Maxxis betrouwbare en voor iedereen betaalbare autobanden. Deze vinden in meer dan 170 landen over de hele wereld hun weg naar de prijs- en kwaliteitbewuste autoconsument. Maxxis autobanden bieden goede prestaties en dragen bij aan uw veiligheid op de weg.

Koop direct online - Euromaster


Help
Help

Runflat banden hebben een stevigere wand dan normale banden. Als deze leeg is kunt u nog maximaal 80 km bij 80 km/uur doorrijden. Deze technologie wordt met name gebruikt bij BMW's en Mini's. U kunt een Runflat band herkennen aan een codering op de band, bijvoorbeeld RFT, SSR, RSC of ROF.

Sommige voertuigen hebben banden nodig met een groter draagvermogen. U kunt een Extra Load band herkennen aan de letters XL of RF op het zijvlak van de band.