Zakelijk

Kleber banden

  Kleber - Euromaster

Koop direct online - Euromaster

Kleber banden

Kleber autobanden zijn betrouwbaar, veilig en hebben een correcte en geruisloze wegligging. De fabrikant - die overgenomen is door Michelin - drukt nog altijd zijn eigen stempel op de productie van de banden. Kleber banden staan op nummer 6 in de top van voorkeursmerken van de Europese consument en worden zeer gewaardeerd door bekende autoconstructeurs als Volkswagen, Opel, Peugeot, Suzuki en Renault.

Kleber winterbanden

Met winterbanden van Kleber bent u verzekerd van optimale remprestaties op besneeuwd en ijzig wegdek. Ook bij hevige regenval hoeft u geen concessies te doen op het gebied van grip en veiligheid. Kleber winterbanden geven uitstekende rijstabiliteit en wegligging onder alle weersomstandigheden.

Kleber all season banden

Zorg dat u op alle weersomstandigheden voorbereid bent met all season banden van Kleber. Zowel in de winter als in de zomer kunt u veilig de weg op met de Kleber Quadraxer of Kleber Quadraxer 2. Ook als het regent of sneeuwt bent u verzekerd van een korte remweg en optimale grip. Het speciale rubbermengsel geeft u soepelheid in de winter en stabiliteit in de zomer.

Kleber zomerbanden

Kleber zomerbanden geven u comfort, veiligheid en een korte remweg onder alle omstandigheden. De profielen zijn speciaal ontworpen voor maximaal wegcontact om u extra grip te geven op nat wegdek. De banden gaan lang mee en zorgen ervoor dat u tot aan het einde van hun levensduur veilig op je bestemming aankomt. Kiest u voor de Kleber Viaxer, dan heeft u door de speciale rubberen groeven een vermindering van het geluid.

Kleber banden kopen

Bij Euromaster koopt u eenvoudig uw nieuwe Kleber banden online. U vult uw bandenmaat in en ziet direct welke Kleber banden wij aanbieden voor uw auto. Bent u toch op zoek naar advies, dan kunt u altijd terecht in een van onze garages bij u in de buurt.

Kleber Trust

Heeft u Kleber banden gekocht maar bent u niet geheel tevreden? Met Kleber Trust mag u uw banden kosteloos omruilen. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op https://www.kleber.nl/klebertrust/home.

Koop direct online - Euromaster