Zakelijk

Hankook banden - Driving Emotion

Logo Hankook banden

Koop direct online - Euromaster

Kwaliteit Hankook banden

De kwaliteit van Hankook banden staat goed aangeschreven. Bij zowel een nat als droog wegdek leveren Hankook banden stabiele en veilige prestaties. De wegligging van Hankook banden is goed. De markt waardeert Hankook Tire om het brede assortiment kwaliteitsbanden. Jaarlijks introduceert het Hankook Tire Research & Development Center nieuw ontwikkelde banden, waaronder specifieke High-performance banden. Diverse autofabrikanten rusten hun nieuwgebouwde auto’s standaard met Hankook autobanden uit.

Hankook banden in meer dan 185 landen

Het streven naar technologische innovatie was in 1941 de belangrijkste drijfveer achter de oprichting van de eerste bandenfabrikant in Korea die sinds 1981 onder de naam Hankook onderdeel uitmaakt van Hankook Tire America Corporation. Hankook Tire verkoopt banden in meer dan 185 landen en staat op de zevende plaats op de wereldranglijst van autobandenproducenten. Sinds 2001 heeft Hankook een eigen distributiecentrum in Nederland (Rotterdam). In 2003 is Hankook banden een strategische samenwerking aangegaan met bandenfabrikant Michelin.

Hankook banden leveren uitgebalanceerde prestaties

De bandenfabrikant Hankook Tire is hard op weg om wereldwijd een begrip te worden. De basis daarvoor wordt gelegd door de uitgebalanceerde prestaties van het brede aanbod autobanden. Kenmerken van de Hankook banden kwaliteit zijn het goede evenwicht in rijgedrag bij nat en droog wegdek en de goede wegligging. Door permanente technologische innovatie weet de internationale bandenfabrikant steeds meer klanten aan zich te binden.

 

Koop direct online - Euromaster

Help
Help

Runflat banden hebben een stevigere wand dan normale banden. Als deze leeg is kunt u nog maximaal 80 km bij 80 km/uur doorrijden. Deze technologie wordt met name gebruikt bij BMW's en Mini's. U kunt een Runflat band herkennen aan een codering op de band, bijvoorbeeld RFT, SSR, RSC of ROF.

Sommige voertuigen hebben banden nodig met een groter draagvermogen. U kunt een Extra Load band herkennen aan de letters XL of RF op het zijvlak van de band.