Zakelijk

Goodyear banden

Goodyear logo

Koop direct online - Euromaster

Daarom kies je voor Goodyear

 

 1.     De kortste remafstand

Uw veiligheid staat centraal bij Goodyear en daarom streeft men steeds de kortste remafstand na, zowel voor winter-, zomer-, als vierseizoenenbanden.

Bovendien werken we aan de continue ontwikkeling van nieuwe bandentechnologieën voor de behoeften van de hedendaagse bestuurder. Van banden die uitstekende prestaties leveren onder de allermoeilijkste rijomstandigheden tot duurzame banden die u geld besparen aan de pomp. 

 

 2.     Winnaar in bandentests

Goodyear banden zijn gemaakt om awards te winnen. Het voorbije decennium werden de banden aanbevolen in meer dan 80% van de Europese bandentests.

Goodyear is bovendien vaak testwinnaar. Onafhankelijke testmagazines zoals ANWB, ADAC, AutoZeitung, Auto Express en  AutoBild bevelen Goodyear banden aan.

 

3.     Sterke labelscores

Goodyear banden scoren sterk op brandstofefficiëntie en grip op een nat wegdek. Meer dan 90% van de Goodyear EfficientGrip range heeft een score A of B voor grip op een nat wegdek.

Lees hier meer over Europees bandenlabel.

 

Koop direct online - Euromaster

Help
Help

Runflat banden hebben een stevigere wand dan normale banden. Als deze leeg is kunt u nog maximaal 80 km bij 80 km/uur doorrijden. Deze technologie wordt met name gebruikt bij BMW's en Mini's. U kunt een Runflat band herkennen aan een codering op de band, bijvoorbeeld RFT, SSR, RSC of ROF.

Sommige voertuigen hebben banden nodig met een groter draagvermogen. U kunt een Extra Load band herkennen aan de letters XL of RF op het zijvlak van de band.