Zakelijk

Dunlop banden - Ga voor de grip van Dunlop

Dunlop logo


Koop direct online - Euromaster

 

1.      Winnaar in racing

Dunlop kent al meer dan een eeuw succes in de motorsport. Daarom zijn ze als geen ander in staat om racetechnologie te integreren in high performance banden voor de weg. Grip staat steeds centraal bij Dunlop.


2.      Sterke testresultaten

Bij Dunlop doet men alles voor topkwaliteit. Dankzij ervaring en expertise ontwikkelt men succesvolle banden die het verschil maken. De uitstekende resultaten in onafhankelijke bandentests zijn hier het bewijs van.


3.      Gekozen door experts

Toonaangevende automerken kiezen Dunlop banden om hun krachtige sportwagens optimaal te laten presteren. Dunlop wordt dan ook standaard gemonteerd op een aantal modellen van autofabrikanten zoals Porsche, BMW, Mercedes en Audi. Koop direct online - Euromaster

Help
Help

Runflat banden hebben een stevigere wand dan normale banden. Als deze leeg is kunt u nog maximaal 80 km bij 80 km/uur doorrijden. Deze technologie wordt met name gebruikt bij BMW's en Mini's. U kunt een Runflat band herkennen aan een codering op de band, bijvoorbeeld RFT, SSR, RSC of ROF.

Sommige voertuigen hebben banden nodig met een groter draagvermogen. U kunt een Extra Load band herkennen aan de letters XL of RF op het zijvlak van de band.