Zakelijk

Continental banden

Continental logo

Koop direct online - Euromaster

Continental autobanden

Continental banden bieden veiligheid, betrouwbaarheid en comfort. Sinds de oprichting in 1871 levert de Duitse fabrikant degelijke kwaliteit. Voor alle voorkomende automerken- en types kunt u Continental autobanden kopen die passen bij uw rijstijl en matchen met de uitstraling van uw velgen.

Veiligheid en comfort

U vindt altijd een Continental autoband die de gewenste prestaties levert met de nadruk op veiligheid: stabiliteit in bochten, een korte remweg en perfecte grip op zowel een droog als nat wegdek. Continental autobanden kopen betekent economisch rijden. U bespaart brandstofkosten, maar doet geen concessies aan de prestaties. Van vrijwel alle Continental banden is een SSR-uitvoering (RunFlat) beschikbaar, voor extra zekerheid bij beschadiging aan het loopvlak.

Continental zomerbanden

Continental biedt een ruim assortiment aan zomerbanden, voor elk voertuig is een geschikte band te vinden. De zomerbanden van Continental zijn van uitstekende kwaliteit en staan garant voor vele veilige kilometers. Omdat u het grootste gedeelte van het jaar rijdt op zomerbanden, is het belangrijk de banden goed te onderhouden. Controleer bijvoorbeeld regelmatig de bandenspanning en laat uw auto regelmatig uitlijnen om ervoor te zorgen dat uw banden niet onnodig slijten.

Continental winterbanden

Met de winterbanden van Continental gaat u veilig op weg. De banden komen niet voor niets al jarenlang als beste uit de test van onder andere de ANWB en Consumentenbond. Continental winterbanden zorgen ervoor dat u veilig kunt remmen op ijs en sneeuw. U heeft meer grip bij temperaturen onder 7°C en dus een kortere remweg.

Continental all season banden

Sinds kort biedt Continental ook een all season band aan: de Conti AllSeasonContact. Met de AllSeasonContact heeft u maximale controle en balans het hele jaar door. De AllSeasonContact wordt aangeraden wanneer u leeft in een klimaat met milde temperaturen, hoofdzakelijk in de stad rijdt of een beperkt aantal kilometers per jaar rijdt.

Bezoek onze Webwinkel voor ons aanbod van Continental autobanden.

Koop direct online - Euromaster

Help
Help

Runflat banden hebben een stevigere wand dan normale banden. Als deze leeg is kunt u nog maximaal 80 km bij 80 km/uur doorrijden. Deze technologie wordt met name gebruikt bij BMW's en Mini's. U kunt een Runflat band herkennen aan een codering op de band, bijvoorbeeld RFT, SSR, RSC of ROF.

Sommige voertuigen hebben banden nodig met een groter draagvermogen. U kunt een Extra Load band herkennen aan de letters XL of RF op het zijvlak van de band.