Zakelijk

Continental banden – banden voor elke rijstijl

Continental logo

Button Koop uw banden online

Variëteit in Continental banden

Continental banden, al 140 jaar een begrip op de weg, bieden veiligheid, betrouwbaarheid en comfort. Sinds de oprichting (1871) levert de Duitse fabrikant degelijke kwaliteit. Voor alle voorkomende automerken en –types kunt u Continental autobanden kopen die passen bij uw rijstijl en matchen met de uitstraling van uw velgen.

Extra veilige banden

Sportief of defensief, u vindt altijd een Continental autoband die de gewenste prestaties levert. Met de nadruk op veiligheid: stabiliteit in bochten, een korte remweg en perfecte grip. Continental banden zijn stoer en vasthoudend, ook bij een nat wegdek. Van vrijwel alle Continental banden is een SSR-uitvoering beschikbaar, voor extra zekerheid bij beschadiging aan het loopvlak.

Economisch rijden? Continental banden

Continental autobanden kopen betekent economisch rijden. U ervaart letterlijk contact met het wegdek, terwijl de weerstand minimaal is. U bespaart brandstofkosten, maar doet geen concessies aan de prestaties. De perfecte wegligging van Continental banden gaat samen met optimaal comfort en een lange levensduur. Bezoek onze Webwinkel voor ons aanbod van Continental autobanden

Button Koop uw banden online

Help
Help

Runflat banden hebben een stevigere wand dan normale banden. Als deze leeg is kunt u nog maximaal 80 km bij 80 km/uur doorrijden. Deze technologie wordt met name gebruikt bij BMW's en Mini's. U kunt een Runflat band herkennen aan een codering op de band, bijvoorbeeld RFT, SSR, RSC of ROF.

Sommige voertuigen hebben banden nodig met een groter draagvermogen. U kunt een Extra Load band herkennen aan de letters XL of RF op het zijvlak van de band.