Zakelijk

Bridgestone banden – safety first

Bridgestone logo

Koop direct online - Euromaster

Bridgestone banden: robuuste veiligheid

Voor de Japanse autobandenfabrikant Bridgestone (anno 1931) geldt ‘safety first’ als handelsmerk. Dat maakt Bridgestone banden kopen tot verstandige keus. Afhankelijk van uw autotype en rijstijl, bieden Bridgestone autobanden de juiste bijpassende kwaliteiten. Zomerbanden, winterbanden en all season banden zijn gemaakt om te presteren en lang mee te gaan.

Precisie in rijgedrag

Bridgestone banden herkent u snel aan hun kenmerkende robuuste uitstraling. De profiel- en constructietechniek bevorderen de precisie in rijgedrag. U wint aan accuratesse in stuurprestaties, ook bij hogere snelheden. Bridgestone autobanden zijn ontworpen op goede remwegeigenschappen en maximale grip bij zowel een droog als nat wegdek.

Comfortabele banden

Veiligheid staat bovenaan. Maar Bridgestone banden kopen betekent ook comfort kopen. U vindt Bridgestone banden voor alle autosegmenten: standaard, sportief, luxueus, 4 x 4 en SUV. De geavanceerde Bridgestone bandentechniek koppelt fijne rijprestaties aan minimale geluidshinder, veiligheid, duurzaamheid en brandstofefficiency. Bezoek onze Webwinkel voor alle aanbiedingen in Bridgestone autobanden.

Koop direct online - Euromaster

Help
Help

Runflat banden hebben een stevigere wand dan normale banden. Als deze leeg is kunt u nog maximaal 80 km bij 80 km/uur doorrijden. Deze technologie wordt met name gebruikt bij BMW's en Mini's. U kunt een Runflat band herkennen aan een codering op de band, bijvoorbeeld RFT, SSR, RSC of ROF.

Sommige voertuigen hebben banden nodig met een groter draagvermogen. U kunt een Extra Load band herkennen aan de letters XL of RF op het zijvlak van de band.