Zakelijk

Stuurkogel vervangen

Stuurkogel vervangen
De stuurkogel vormt simpel gezegd de verbinding tussen het stuur en het wiel. Uw auto heeft een buitenste stuurkogel aan de wielkant en een binnenste stuurkogel aan de stuurhuiskant. De stuurkogel brengt de beweging van uw stuur over aan de wielophanging. Een versleten stuurkogel geeft speling in de wielophanging.

Button: Koop grote beurt onlineVind uw Euromaster vestiging

Stuurkogel kapot

Een stuurkogel kan op verschillende manieren kapot zijn. Het kan zo zijn dat de rubberen hoes van de buitenste stuurkogel gescheurd is, of dat de binnenste stuurkogel is gaan roesten. In beide gevallen moet de gehele stuurkogel vervangen worden. Een kapotte stuurkogel is niet altijd duidelijk te merken. Het kan voorkomen dat de wegligging van uw auto minder goed is, of dat er rammelende geluiden te horen zijn. Dit is echter niet altijd het geval. Onze monteurs kunnen voor u controleren of uw stuurkogel aan vervanging toe is.

Maak een afspraak

De specialisten in onze vestiging kunnen u precies vertellen of de buitenste stuurkogel van uw auto vervangen moet worden. Ons advies is altijd gratis en we doen nooit iets zonder dit eerst met u te overleggen. Online kunt u eenvoudig een offerte aanvragen en direct een afspraak maken. 

Button: Koop grote beurt onlineVind uw Euromaster vestiging