Zakelijk

Autoruitschade

Maak uw afspraak - Euromaster

 

Schade aan uw auto komt nooit goed uit. Hetzelfde geldt voor ruitschade. Of u nu een sterretje in uw voorruit heeft of een autoruit die kapot is door bijvoorbeeld inbraakschade; glasschade aan uw auto moet zo snel mogelijk gerepareerd worden. Gelukkig kunt u ook hierbij nu rekenen op de expertise van Euromaster. U hoeft de deur niet eens uit; we komen gewoon bij u thuis!


Waar u zich ook in Nederland (Waddeneilanden uitgezonderd) bevindt, onze Mobiele Service kan u uitstekend van dienst zijn. Euromaster gebruikt originele (OEM) ruiten en overige materialen en wij verzorgen de ADAS kalibratie van uw camerasystemen, zowel statisch als dynamisch. Euromaster vervangt ook zij- en achterruiten na bijvoorbeeld een inbraak.

 

Sterretje in voorruit


Een ster of putje in uw voorruit repareren  kan in veel gevallen gerepareerd worden, als u er maar snel genoeg bij bent. Te lang doorrijden met een ster in uw ruit kan ervoor zorgen dat deze doorscheurt, waarna uw complete autoruit vervangen moet worden.


Autoruitschade - Euromaster

Barst in voorruit

Een barst of scheur in uw vooruit kan ontstaan wanneer u te lang doorrijdt met een ster in uw autoruit. Een sterretje kan in veel gevallen gerepareerd worden, maar dit is niet het geval bij een barst. Wij kunnen u advies geven of autoruitvervanging noodzakelijk is.

 

ADAS Kalibreren

Rijhulpsystemen oftewel ADAS (Advances Driver Assistance Systems) zijn ontwikkeld om autobestuurders te ondersteunen tijdens het rijden. Deze systemen bestaan uit camera’s achter de voorruit die helpen bij onder andere een noodstop, inparkeren, het onvrijwillig verlaten van de rijbaan en een beter zicht zowel overdag als ’s avonds door een 360 graden beeld.


Beschikt uw auto over ADAS en is uw ruit vervangen? Dan controleren wij of alle ADAS werken. Euromaster beschikt over hoogwaardige testapparatuur om ADAS te controleren en zo nodig te kalibreren, zodat uw auto optimaal blijft functioneren.


Extra service van Euromaster

In geval van ruitschade staat Euromaster voor u klaar. Daarnaast controleren wij altijd de spanning en profieldiepte van uw autobanden, stofzuigen we uw auto en maken we uw voorruit schoon. Ook wordt uw ruitenwisservloeistof gratis tot 1 liter bijgevuld en worden uw overige vloeistoffen gecheckt. Dat is de gratis extra service van Euromaster!  

Wilt u meer weten over ruitschadeherstel van Euromaster? Neem contact op! Dit is zowel per e-mail (ruitschade@euromaster.com) als telefonisch (088-0065656) mogelijk.


Maak uw afspraak - Euromaster

 

Garantievoorwaarden:

De werkzaamheden aan de ruit van uw auto zijn met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat na sterreparatie het sterretje doorscheurt, geldt de volgende garantieregeling:

  • De kosten van de sterreparatie worden gecrediteerd en er wordt door Euromaster een nieuwe voorruit geplaatst en gefactureerd. We geven levenslange garantie op de vervanging van uw autoruit.
  • Euromaster plaatst autoruiten van originele kwaliteit (OEM) welke aangeschaft worden bij dezelfde leveranciers als die van de autofabrikanten. Door het hanteren van een zorgvuldig ruitselectieproces plaatsen wij de juiste ruit in uw auto. 
  • Ervaart u toch een probleem na de vervanging of reparatie van uw autoruit? Neemt u dan contact met de afdeling Klantenservice op via telefoonnummer 0570 – 679785 of per e-mail klantenservice@euromaster.com.
  • Euromaster geeft levenslange garantie op het geleverde werk.