Zakelijk

Nieuw: Eerste hulp bij ruitschade

Schade aan uw auto komt nooit goed uit, u zit er nooit op te wachten. Hetzelfde geldt voor ruitschade. Vaak wordt gedacht dat er met zo’n klein sterretje rustig nog even doorgereden kan worden. Het tegendeel is waar: zodra u een sterretje ziet in uw autoruit, kunt u deze het beste direct laten repareren. Zodra dat sterretje doorscheurt, moet u namelijk uw hele ruit laten vervangen, met hoge kosten en veel ongemak als gevolg.

Eerste hulp bij ruitschade - Euromaster

Gelukkig kunt u ook hierbij nu rekenen op de expertise van Euromaster. Wij bieden nu namelijk ook ruitschadeherstel aan! Waar u zich ook in Nederland bevindt, onze Mobiele Service kan u uitstekend van dienst zijn. Wij hebben uitsluitend gekwalificeerde, ervaren en goed opgeleide monteurs in dienst die op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur klaarstaan om uw autoruit te repareren.


Euromaster gebruikt originele (OEM) ruiten en materialen en wij verzorgen de ADAS kalibratie van uw camerasystemen, zowel statisch als dynamisch. Doordat we werken met sneldrogende kit kunt u in principe na ruitvervanging binnen een half uur weer de weg op!


In de meeste gevallen zal de reparatie volledig gratis zijn, mits uw verzekeraar dit vergoedt. Controleer hiervoor goed uw polisvoorwaarden. Ook voor leaserijders staan we klaar: doordat wij een contract hebben met de meeste leasemaatschappijen, zult u geen omkijken hebben naar de administratieve afhandeling van de schade.


Euromaster biedt u een compleet pakket aan diensten. Wij gaan namelijk nog een stapje verder dan het herstel van uw autoruit alleen: wij controleren standaard de bandenspanning en de profieldiepte van uw banden. Daarnaast poetsen we uw autoruiten en wordt uw auto meteen gestofzuigd! Onze klanten geven ons natuurlijk niet voor niets een hoge klanttevredenheidsscore!


Wilt u meer weten over ruitschadeherstel van Euromaster? Neem contact op! Dit is zowel per email als telefonisch mogelijk. Het email adres is ruitschade@euromaster.com of telefonisch bereikbaar op nummer 088-0065656.          

 

Ruitreparatie - Euromaster

 

Garantievoorwaarden:

De werkzaamheden aan de ruit van uw auto zijn met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat na sterreparatie het sterretje doorscheurt, geldt de volgende garantieregeling:

  • De kosten van de sterreparatie worden gecrediteerd en er wordt door Euromaster een nieuwe voorruit geplaatst en gefactureerd. We geven levenslange garantie op de vervanging van uw autoruit.
  • Euromaster plaatst autoruiten van originele kwaliteit (OEM) welke aangeschaft worden bij dezelfde leveranciers als die van de autofabrikanten. Door het hanteren van een zorgvuldig ruitselectieproces plaatsen wij de juiste ruit in uw auto. De ruit van uw auto wordt volgens de voorschriften van de autofabrikant geplaatst.
  • Ervaart u toch een probleem na de vervanging of reparatie van uw autoruit? Neemt u dan contact met de afdeling Klantenservice op via telefoonnummer 0570 – 679785 of per e-mail klantenservice@euromaster.com.
  • Euromaster geeft levenslange garantie op het geleverde werk.