Zakelijk

Autoruitschade

Maak uw afspraak - Euromaster

 

Schade aan uw auto komt nooit goed uit. Hetzelfde geldt voor ruitschade. Of u nu een sterretje in uw voorruit heeft of een autoruit die kapot is door bijvoorbeeld inbraakschade; glasschade aan uw auto moet zo snel mogelijk gerepareerd worden. Gelukkig kunt u ook hierbij nu rekenen op de expertise van Euromaster. U hoeft de deur niet eens uit; we komen gewoon bij u thuis!


Waar u zich ook in Nederland bevindt, onze Mobiele Service kan u uitstekend van dienst zijn, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Euromaster gebruikt originele (OEM) ruiten en materialen en wij verzorgen de ADAS kalibratie van uw camerasystemen, zowel statisch als dynamisch.


Sterretje in voorruit

Een ster of putje in uw voorruit repareren  kan in veel gevallen gerepareerd worden, als u er maar snel genoeg bij bent. Ook voor een ster in uw achterruit of zijruit bent u bij Euromaster aan het juiste adres. Te lang doorrijden met een ster in uw ruit kan ervoor zorgen dat deze doorscheurt, waarna uw complete autoruit vervangen moet worden.


Autoruitschade - Euromaster

Barst in voorruit

Een barst of scheur in uw vooruit kan ontstaan wanneer u te lang doorrijdt met een ster in uw autoruit. Waar een sterretje gerepareerd kan worden, moet bij een barst uw autoruit vervangen worden.


Extra service van Euromaster

In geval van ruitschade staat Euromaster voor u klaar. Daarnaast controleren wij altijd de spanning en profieldiepte van uw autobanden, stofzuigen we uw auto en poetsen we uw voorruit op. Ook worden uw vloeistoffen gecheckt en indien nodig bijgevuld. Dat is de gratis extra service van Euromaster!  

 

Wilt u meer weten over ruitschadeherstel van Euromaster? Neem contact op! Dit is zowel per email als telefonisch mogelijk. Het email adres is ruitschade@euromaster.com of telefonisch bereikbaar op nummer 088-0065656.  


Maak uw afspraak - Euromaster

 

Garantievoorwaarden:

De werkzaamheden aan de ruit van uw auto zijn met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat na sterreparatie het sterretje doorscheurt, geldt de volgende garantieregeling:

  • De kosten van de sterreparatie worden gecrediteerd en er wordt door Euromaster een nieuwe voorruit geplaatst en gefactureerd. We geven levenslange garantie op de vervanging van uw autoruit.
  • Euromaster plaatst autoruiten van originele kwaliteit (OEM) welke aangeschaft worden bij dezelfde leveranciers als die van de autofabrikanten. Door het hanteren van een zorgvuldig ruitselectieproces plaatsen wij de juiste ruit in uw auto. De ruit van uw auto wordt volgens de voorschriften van de autofabrikant geplaatst.
  • Ervaart u toch een probleem na de vervanging of reparatie van uw autoruit? Neemt u dan contact met de afdeling Klantenservice op via telefoonnummer 0570 – 679785 of per e-mail klantenservice@euromaster.com.
  • Euromaster geeft levenslange garantie op het geleverde werk.