Zakelijk

Ruitenwissers vervangen

Goed zicht met ruitenwissers

Goed zicht is van levensbelang. Wanneer uw auto een flinke stortbui of een zwerm vliegjes te verduren krijgt, moeten uw ruitenwissers ervoor zorgen dat u blijft zien waar u naartoe gaat. Goede ruitenwissers zijn dus heel belangrijk, ook als uw auto APK gekeurd moet worden.

Wanneer moet ik mijn ruitenwissers vervangen?

Er zijn een aantal tekenen die erop wijzen dat uw ruitenwissers niet meer optimaal functioneren. Als uw ruitenwissers strepen of een waas achterlaten, beginnen te ‘stuiteren’ of een slepend geluid maken, is de kans groot dat ze aan vervanging toe zijn. Uw nieuwe ruitenwissers worden dan voordelig en nauwkeurig gemonteerd bij Euromaster.

Welke ruitenwisser heb ik nodig?

Euromaster kiest voor ruitenwissers van het kwaliteitsmerk Valeo. Deze bieden goede prestaties tegen een eerlijke prijs. Valeo ruitenwissers gaan tevens lang mee. Voor elke auto is een geschikte set ‘Compact’ ruitenwissers te vinden. De conventionele ruitenwissers zijn geschikt voor elk type auto. Kiest u liever voor de meer gestroomlijnde ‘Flatblades’, laat dan eerst even checken of deze wel op uw auto passen; wanneer uw auto is voorzien van conventionele ruitenwissers zijn flatblade ruitenwissers niet altijd mogelijk.

Achterruitwisser vervangen

Wanneer het op goed zicht aankomt, is vooral uw voorruit heel belangrijk. Maar vergeet ook vooral niet om af en toe uw achterruitwisser te laten vervangen. Zo ziet u ook wat er achter u gebeurt.

Ruitenwisser vervangen prijs

De prijs van nieuwe ruitenwissers hangt af van het type. De Valeo Compact Conventioneel kost bij Euromaster € 49,00 per set. Voor de Valeo Compact Flatblade betaalt u € 59,00. Een nieuwe achterruitwisser van Valeo kost € 19,00. De montage van uw nieuwe ruitenwissers is gratis. Ook controleren we uw ruitenwisservloeistof en vullen we deze indien nodig bij.