Zakelijk

Ruitenwissers vervangen

Ruitenwissers - Euromaster

Goed zicht is van levensbelang. Wanneer uw auto een flinke stortbui of een zwerm vliegjes te verduren krijgt, moeten uw ruitenwissers ervoor zorgen dat u blijft zien waar u naartoe gaat. Goede ruitenwissers zijn dus heel belangrijk, ook als uw auto APK gekeurd moet worden. Versleten ruitenwissers is namelijk een afkeurpunt dat gemakkelijk voorkomen kan worden.

 

 

 

Button: Koop grote beurt onlineVind uw garage - Euromaster

 

Wanneer moet ik mijn ruitenwissers vervangen? 

Er zijn een aantal tekenen die erop wijzen dat uw ruitenwissers niet meer optimaal functioneren. Als uw ruitenwissers strepen of een waas achterlaten, beginnen te ‘stuiteren’ of een slepend geluid maken, is de kans groot dat ze aan vervanging toe zijn. Uw nieuwe ruitenwissers worden dan voordelig en nauwkeurig gemonteerd bij Euromaster.


Welke ruitenwissers heb ik nodig? 

Bij het vervangen van uw ruitenwissers is het belangrijk om te letten op welk type u nu op uw auto heeft zitten. De traditionele ruitenwissers met beugel zijn geschikt voor elk type auto. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer auto’s met zogenaamde flatblade ruitenwissers. Deze zijn meer gestroomlijnd dan de traditionele exemplaren, maar passen niet op elke auto. Weet u niet zeker welke ruitenwissers je moet kiezen? Onze monteurs in de garage helpen u graag.


Achterruitwisser vervangen 

Wanneer het op goed zicht aankomt, is vooral uw voorruit heel belangrijk. Maar vergeet ook vooral niet om af en toe uw achterruitwisser te laten vervangen. Zo ziet u ook wat er achter u gebeurt.


Ruitenwisser vervangen prijs 

De prijs van uw ruitenwissers hangt af van uw auto en het type ruitenwissers dat u nodig heeft. In onze offertetool ziet u aan de hand van uw kenteken wat u kwijt bent. De montage van uw nieuwe ruitenwissers is gratis. Ook controleren we uw ruitenwisservloeistof en vullen we deze indien nodig bij.


Button: Koop grote beurt onlineVind uw garage - Euromaster