Zakelijk

Ruitenwissers vervangen

Button koop uw ruitenwisser online

Beter zicht en veilig op weg

Ruitenwisser

Veilig onderweg? Sta dan even stil bij de kwaliteit van uw ruitenwisser. Hoe lang is het geleden dat u ze hebt vervangen? Hoe lang is het geleden dat uw ruitenwissers bij hevige stortregen hun werk moesten doen? Bij twijfel: laat uw ruitenwissers vervangen. U kunt daarvoor terecht op de webwinkel en bij elke Euromaster vestiging, waar u snel en correct wordt geholpen.Ruitenwissers en APK

Goed functionerende ruitenwissers zijn van groot belang. Ze zorgen ervoor dat u onder alle omstandigheden optimaal zicht hebt. Bij regen spreekt dat voor zich. Maar ook bij droog weer moeten uw ruitenwisser goed werken. Dan houden ze, in combinatie met de sproeier, uw autoruiten vrij van vuil en vliegjes. Ook de APK vereist dat uw ruitenwissers in orde zijn. Dit geldt overigens alleen voor uw voorruit.

Wanneer ruitenwissers vervangen?

Ruitenwisser maakt strepen

U kunt snel zien of u uw ruitenwissers moet vervangen. Laten uw ruitenwissers strepen achter of wordt een deel van uw voorruit binnen uw gezichtsveld niet goed gewist? Dan is ruitenwissers vervangen echt noodzakelijk. Ook als uw ruitenwissers beginnen te ‘stuiteren’, moeten ze vervangen worden. U hoort hierbij meestal een irritant, slepend geluid. Blijft er bij het wissen een waas achter of raken de wisrubbers aan de uiteinden los? Dan is er maar één advies: ruitenwissers vervangen!


Zelf uw ruitenwisser vervangen?

U kunt ervoor kiezen zelf uw ruitenwisser te vervangen. Maar u kunt zichzelf ook veel tijd en ergernis besparen met een bezoek aan de Euromaster garage. Uw Euromaster monteur zet uw nieuwe ruitenwissers er snel en kosteloos op en controleert meteen uw ruitenvloeistof. Hiervoor kunt u online uw ruitenwissers kopen bij Euromaster en direct de vestiging selecteren waar u de ruitenwissers wilt laten monteren.

Valeo ruitenwissers

Euromaster kiest voor ruitenwissers van het kwaliteitsmerk Valeo. Deze bieden goede prestaties tegen een eerlijke prijs. En ze gaan lang mee. Voor elk type auto heeft Euromaster Valeo ruitenwissers van het type ‘Compact' beschikbaar. Laat uw ruitenwissers controleren. Want uw veiligheid begint met goed zicht, onder alle omstandigheden. Tijdig uw ruitenwissers vervangen is dus van grootbelang!

Button koop uw ruitenwisser online