Zakelijk

Remmen controleren

Remmen controleren, voor uw veiligheid - Euromaster
Voor een optimale veiligheid mogen uw remmen geen enkele onvolkomenheid vertonen. Defecte of niet goed werkende remmen zijn een gevaar voor uzelf en anderen. Presteren uw remmen nog goed onder elke omstandigheid? Onze monteurs controleren uw remmen uitvoerig en monteren ze vakkundig. Hierdoor voorkomen zij kostbare vervolgreparaties door versleten remonderdelen.
Controle Euromaster
  • Check op alle onderdelen
  • Bosch remsystemen: betrouwbaar merk
  • Optimale remprestatie
  • Vakkundige montage

Koop of toon offerte - EuromasterVind uw Euromaster vestiging

Het is mogelijk om een gegarandeerde prijsopgaaf te ontvangen van remmen via de online offertetool. Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen met een voor u dichtstbijzijnde vestiging.

Wat controleren jullie?

Wij controleren de remschijven en -blokken. Deze kunnen snel of langzaam slijten, afhankelijk van uw rijstijl. Daarom moeten ze tijdig worden vervangen. Bij elke tweede vernieuwing van de remblokken moeten ook de remschijven worden vervangen. Ook controleren wij de remvloeistof en de remslangen. Als deze ouder worden, kunnen ze barstjes of lekkage vertonen. Hierdoor kan het remsysteem onverwacht uitvallen. Tenslotte checken wij de remcilinders en de remzadels. Versleten afdichtingen hiervan kunnen verlies van remvloeistof veroorzaken, waardoor de remmen kunnen uitvallen.

Hoe snel verslijten remmen?

Dit gebeurt niet zomaar van de één op andere dag. De slijtage vindt plaats gedurende een langere periode. U herkent slijtende remmen aan de langer wordende remweg. Omdat dit een geleidelijk proces is, merkt u het vaak niet.

Kan ik zelf ook iets doen?

Controleer regelmatig het niveau van uw remvloeistof in het reservoir. Deze moet voldoende zijn. Wij adviseren u de vloeistof elke twee jaar te laten vervangen. Wees ook alert op elke verandering aan het remgedrag van uw auto. Hoe klein dan ook. Klop bij twijfel of met vragen altijd bij ons aan. Met meer dan 100 garages zijn wij altijd in de buurt.

Met welk merk werkt Euromaster?

Bij Euromaster kiezen wij voor de kwaliteit van Bosch als het om remonderdelen gaat. De remschijven en remblokken van Bosch kenmerken zich door optimale veiligheid. Zoals Bosch zelf zegt: veiligheid kent geen compromissen. Bosch is één van de meest toonaangevende internationale remmenfabrikanten, gekenmerkt door de zeer strenge richtlijnen tijdens het productieproces om topkwaliteit te garanderen.

Koop of toon offerte - EuromasterVind uw Euromaster vestiging

Het is mogelijk om een gegarandeerde prijsopgaaf te ontvangen van remschijven via de online offertetool. Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen met een voor u dichtstbijzijnde vestiging.