Zakelijk

Kleine beurt voor uw auto

Tijdens een kleine beurt wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. De controle is niet zo uitgebreid als bij een grote beurt, omdat dit niet elk jaar nodig is. Daarom adviseren we bij Euromaster om een kleine onderhoudsbeurt af te wisselen met een grote onderhoudsbeurt voor het optimale waardebehoud van uw auto.

Periodieke controle is essentieel

Alle techniek heeft onderhoud nodig. Zeker als er veel bewegende delen in het spel zijn, zoals bij uw auto, is periodiek onderhoud essentieel voor de levensduur en veiligheid. Het is aan te bevelen om volgens advies van het merk een kleine beurt (dealerbeurt klein) uit te laten voeren. Bij Euromaster garanderen we een betrouwbare kleine onderhoudsbeurt (dealerbeurt klein) tegen een scherpe prijs. Euromaster maakt alleen gebruik van betrouwbare merken. Zo bent u bij Euromaster verzekerd van maatwerk, ook bij de kleine beurt. Via de offertetool kunt u op basis van uw kenteken de juiste dealerbeurt voor uw auto vinden.

Button: Koop grote beurt onlineVind uw Euromaster vestiging

Wanneer moet u een kleine beurt (dealerbeurt klein) laten uitvoeren?

'Om de zoveel tijd’ of ‘om de zoveel kilometers’ is wat vaag uitgedrukt. Een exacte regel is voor de kleine beurt (dealerbeurt klein) echter niet aan te geven. De frequentie hangt af van het type auto waar u in rijdt, van de kilometerstand en van de vraag hoeveel u jaarlijks rijdt. Bij iedere auto behoort een instructie- en/of onderhoudsboekje. Dit is een soort ‘logboek’ voor de kleine beurt (dealerbeurt klein) of voor de grote beurt (dealerbeurt groot). Via de offertetool kunt u nakijken welk onderhoud voor uw auto op dit moment noodzakelijk is.

Onderhoudsadvies

Ontbreekt het onderhoudsboekje, dan kunt u bij Euromaster om een onderhoudsadvies vragen. Voor de vervanging van bepaalde onderdelen geven fabrikanten vaak eigen richtlijnen. Zo moeten bougies, luchtfilter en de remvloeistof om een bepaald aantal kilometers/jaren afhankelijk van uw automerk worden vervangen. Dit kan gelijktijdig met een kleine beurt (dealerbeurt klein) plaatsvinden. Ook hier geeft uw instructie- of onderhoudsboekje uitsluitsel over. Het kan een goed idee zijn om een kleine beurt (dealerbeurt klein) te combineren met de jaarlijks verplichte APK keuring. Via onze offertetool vindt u een gegarandeerde prijsopgaaf op basis van uw kenteken en voorschriften van de fabrikant. U kunt uw offerte aanvragen of direct inplannen via onze Webwinkel.

Kleine beurt auto checklist

Tijdens de kleine beurt (dealerbeurt klein) worden alle vitale functies en onderdelen van uw auto nagelopen. Komen daar gebreken bij aan het licht die buiten de werkzaamheden van de kleine beurt (dealerbeurt klein) vallen, dan worden die in overleg hersteld. Daar kan vooraf een prijsafspraak over worden gemaakt, zodat u weet wat de kosten voor een kleine beurt (dealerbeurt klein) bedragen. Vaste onderdelen van de kleine beurt (dealerbeurt klein) zijn onder andere: olie verversen en oliefilter vervangen en het peil van alle andere vloeistoffen controleren (koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof, remvloeistof) en deze eventueel bijvullen tot het juiste niveau. Daarnaast kijkt uw Euromaster onderhoudsmonteur naar de conditie van uw remmen, verlichting, schokdempers, uitlaat, accu, lucht- en interieurfilter en ruitenwissers. Met als doel: zorgeloos en veilig autogebruik. Via de offertetool kunt u deze extra werkzaamheden ook inplannen.

Kiezen voor hoge kwaliteit motorolie

Motorolie - Euromaster

Door de kleine beurt (dealerbeurt klein) aan uw auto uit te laten voeren door de erkende Euromaster onderhoudsmonteur, kunt u vertrouwen op het beste resultaat. Zo gebruikt Euromaster motorolie van de hoogste kwaliteit, afgestemd op het bouwjaar en het type auto. Daarmee weet u zeker dat uw motor de beste prestaties levert. Bij elke kleine beurt (dealerbeurt klein) hoort het verversen van de motorolie. Hierdoor blijft uw motor in topconditie.Kleine beurt (dealerbeurt klein) pakketten op maat

Samenvattend: als u met regelmaat een kleine beurt (dealerbeurt klein) laat uitvoeren, blijft uw auto veilig en in goede conditie. Wanneer een kleine beurt (dealerbeurt klein) nodig is, kunt u zien in het instructie- of onderhoudsboekje. Ontbreekt dat boekje, dan geeft Euromaster met plezier een betrouwbaar onderhoudsadvies. De kleine beurt (dealerbeurt klein) kent verschillen die vooral samenhangen met de leeftijd en het type auto. Via onze offertetool vindt u een gegarandeerde prijsopgaaf op basis van uw kenteken en voorschriften van de fabrikant.

Vind uw vestiging online

Button: Koop grote beurt onlineVind uw Euromaster vestiging