Zakelijk

Katalysator vervangen

Katalysator vervangen
De katalysator bevindt zich voor in het uitlaatsysteem, vlak na de motor of onder de auto. Het zorgt ervoor dat schadelijke stoffen die in uitlaatgassen zitten, worden omgezet in minder schadelijke stoffen, zoals koolstofdioxide, stikstof en waterdamp.

Button: Koop grote beurt onlineVind uw Euromaster vestiging

Katalysator kapot

Een katalysator hoeft alleen maar vervangen te worden als deze kapot is. Vaak merkt u dit omdat uw motor minder vermogen lijkt te hebben of omdat er een storingslampje brandt in uw dashboard. Het vervangen van een kapotte katalysator is een dure reparatie waar u vaak niet op zit te wachten. De prijs van een katalysator is zo hoog, doordat hij is geïmpregneerd met edelmetalen, die via een chemische reactie zorgen voor het zuiveren van de uitlaatgassen. Het kan ook voorkomen dat de bevestiging verroest is of de sensor vervangen moet worden, waardoor de kosten nog wat verder oplopen. Daarom kijken onze monteurs altijd kritisch welke werkzaamheden nodig zijn en vooral welke niet.

Bosal katalysatoren

Voor het vervangen van katalysatoren maakt Euromaster gebruik van het merk Bosal. De combinatie van hoogwaardige materialen en innovatieve technieken zorgt voor een uitstekende kwaliteit. Met een ruim assortiment van ruim 700 verschillende katalysatoren is er altijd één die geschikt is voor uw auto.

Maak een afspraak

Onze specialisten in de vestiging kunnen u precies vertellen of uw katalysator aan vervanging toe is of niet. Via onze offertetool kunt u eenvoudig een prijsopgave opvragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U kunt direct een afspraak inplannen of met de offerte langsgaan bij de vestiging.

Button: Koop grote beurt onlineVind uw Euromaster vestiging