Zakelijk

Grote beurt voor uw auto

Bij Euromaster staat de ‘grote beurt (dealerbeurt groot) van uw auto’ voor een grondige inspectie van meer dan 70 vitale onderdelen. Bovendien voeren we alle smeer- en afstelwerkzaamheden uit, die de fabrikant van uw auto voorschrijft. Dit verschilt uiteraard per merk. Onze onderhoudsmonteurs verstaan hun vak en slaan geen detail over. Ze zien niets liever dan dat u na de grote onderhoudsbeurt (dealerbeurt groot) veilig, zorgeloos en tevreden wegrijdt.

Button: Koop grote beurt onlineVind uw Euromaster vestiging

Deskundig onderhoud is het behoud van uw auto. Is uw auto toe aan een kleine beurt (dealerbeurt klein) of een grote beurt (dealerbeurt groot)? En wat is precies het verschil? Dit hangt af van de frequentie waarmee u uw auto voor onderhoud aanbiedt en de afspraken die u met uw garage maakt. Via onze offertetool vindt u een gegarandeerde prijsopgaaf op basis van uw kenteken en voorschriften van de fabrikant. U kunt uw offerte aanvragen of direct inplannen via onze Webwinkel

Wanneer moet mijn auto voor grote beurt? 

Wat het juiste moment is voor de grote beurt (dealerbeurt groot) aan uw auto, hangt samen met het type auto waar u in rijdt en de onderhoudswerkzaamheden die eerder zijn uitgevoerd. In het instructie- of onderhoudsboekje dat bij uw auto hoort, vindt u de richtlijnen. Als het goed is bijgehouden, staat daar precies in wanneer de laatste grote beurt (dealerbeurt groot) plaatsvond. Heeft u geen onderhoudsboekje? De monteurs van Euromaster beschikken in hun computersysteem over de onderhoudsdata van alle autofabrikanten. Zo kunnen we snel voor u bekijken welke richtlijnen uw fabrikant hanteert.

Grote beurt voor uw auto - Euromaster

Grote beurt (dealerbeurt groot) of Interval beurt voor nieuwe auto’s

Voor nieuwere auto’s en kilometervreters (> 20.000 km per jaar) gelden andere richtlijnen om het moment voor de grote beurt (dealerbeurt groot) vast te stellen. Is de motor van uw auto voorzien van longlife olie, dan kunt u gebruikmaken van de service interval functie. De boordcomputer van uw auto geeft dan precies aan wanneer uw auto aan onderhoud toe is. In combinatie met longlife olie worden vaak ook platinum bougies en/of actiefkoolstof filters toegepast. Deze kwalitatief hoogwaardige onderdelen hebben een langere levensduur en hoeven niet standaard elke twee jaar vervangen te worden. Er is dan sprake van interval onderhoud. Onderhoudsmonteurs van Euromaster voeren dit onderhoud conform de fabrieksvoorschriften uit.

Grote beurt auto checklist 

Het standaard ‘grote beurt (dealerbeurt groot) pakket’ van Euromaster houdt in dat uw auto werkelijk van A tot Z wordt nagelopen. Volgens de fabrieksinstructies. Olie wordt standaard ververst inclusief een nieuw olie- en luchtfilter. Bij dieselmotoren worden standaard de brandstoffilters vervangen en bij benzinemotoren worden de bougies vervangen. We checken het peil van alle vloeistoffen en vullen deze, waar nodig, aan tot het vereiste niveau. Indien u uw offerte heeft aangevraagd wordt er altijd een specifieke inhoud van de werkzaamheden weergegeven.

Motorolie - EuromasterKwaliteitsproducten

De remmen van uw auto worden gereinigd en gesmeerd en getest. Tijdens de grote beurt (dealerbeurt groot) wordt bovendien kritisch gekeken naar de conditie van verlichting en werking van schokdempers, uitlaat, accu, interieurfilter en ruitenwissers. We lopen de motor na, de bedieningsinstrumenten en het versnellingsmechanisme. Bij de vervanging van vloeistoffen en/of onderdelen gebruiken we alleen kwaliteitsproducten gelijk aan origineel of beter zoals, Bosch filters, Monroe schokdempers, Philips verlichting en Bosch bougies. Via de offertetool kunt u deze extra werkzaamheden ook inplannen.


Diagnose test

Niets wordt aan het toeval overgelaten. Met behulp van geavanceerde testapparatuur (Bosch) wordt de elektronica van de auto getest. Alles met één doel: veilige en zorgeloze autokilometers.

Zijn reparaties bij een grote beurt (dealerbeurt groot) inbegrepen?

Nee, eventuele reparaties vallen buiten onze tarieven voor de grote beurt (dealerbeurt groot). Uw Euromaster vestiging zal echter altijd met u overleggen en aangeven welke kosten aan eventuele reparaties verbonden zijn. Kleine reparaties kunnen dikwijls direct ter plaatse worden uitgevoerd. 

Button: Koop grote beurt online Vind uw Euromaster vestiging