Zakelijk

Einddemper

Einddemper vervangen
De einddemper (ook wel uitlaatdemper of achterdemper) zorgt ervoor dat de auto niet teveel geluid produceert. Aangezien het geluidsniveau dat een auto voort mag brengen gereguleerd is door de Europese Unie is het van belang dat de einddemper goed wordt onderhouden en tijdig wordt vervangen.

Button: Koop grote beurt onlineVind uw Euromaster vestiging

Wat is een einddemper?

De einddemper van een auto levert tegendruk voor de motor, waardoor de uitlaatgassen minder vrij de motor kunnen verlaten. Dit kan nadelig werken voor de prestaties van uw motor. Daarom is het belangrijk om de juiste einddemper voor uw auto te kiezen. Onze specialisten kunnen u in de vestiging het juiste advies geven.

Einddemper vervangen of repareren

Het vervangen van uitlaatdelen komt steeds minder vaak voor en om er zeker van te zijn dat het echt noodzakelijk is, controleren wij altijd vooraf of de uitlaat niet gerepareerd kan worden. Ons advies is altijd gratis, ook als blijkt dat bepaalde werkzaamheden uitgesteld kunnen worden. Soms is het echter noodzakelijk om de uitlaatdemper toch te vervangen. Dan is het bevestigingsmateriaal zo verroest of versleten dat vernieuwen echt noodzakelijk is. In uitzonderlijke gevallen kan het zelfs nodig zijn dat er nog een extra deel van de uitlaat vervangen moet worden.

Bosal einddempers

Euromaster werkt uitsluitend met Bosal, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit. Bosal biedt een ruim assortiment aan einddempers. Door het toepassen van de beste materialen en technieken worden Bosal einddempers beschermd tegen roestvorming, bieden ze optimale geluidsdemping en zorgen voor een lage tegendruk. Zo rijdt u comfortabel én milieubewust!

Maak een afspraak

Via onze handige offertetool kunt u eenvoudig de prijs berekenen voor het vervangen van uw uitlaatdemper. Natuurlijk kunt u ook langsgaan bij de vestiging voor een advies op maat. 

 Button: Koop grote beurt onlineVind uw Euromaster vestiging