Zakelijk

Airco service

Pinguin

De ramen blijven beslagen, de binnentemperatuur van uw auto koelt niet genoeg af. Er hangt een wat muffe geur in de auto, u krijgt een klam gevoel tijdens het rijden. Alles wijst erop dat uw airco aan een servicebeurt toe is. Tijdig onderhoud aan uw auto airco verhoogt het comfort en vergroot de veiligheid. En u vermijdt hoge reparatiekosten.

Button plan your air conditioning service online

Zo blijft uw airco in topconditie

Van diagnose, tot verversen van het koudemiddel, tot een complete airco reiniging. Met de uitgebreide airco service van Euromaster houdt u uw aircosysteem in topconditie. Zodat u ’s winters geen hinder ondervindt van beslagen ramen. Zodat de temperatuur in de auto zich ’s zomers op maat laat regelen en muffe geurtjes en klamheid geen kans krijgen. Dat is wel zo comfortabel.

Wat is de frequentie voor een airco service?

Om optimaal plezier te hebben van uw auto airco installatie, wordt aangeraden om het koudemiddel tenminste iedere vier jaar te laten verversen. Het advies van Euromaster: laat uw airco voor de zekerheid jaarlijks controleren. Want niet alleen het koudemiddel is van invloed op de prestaties. In ieder airco systeem zetten zich gemakkelijk vuildeeltjes en micro-organismen als bacteriën en schimmels vast. Gevolg: onaangename geurtjes, minder goede temperatuurbeheersing en een ongezond klimaat in de auto. Met een jaarlijkse airco service voorkomt u dat.

Uit welke onderdelen bestaat de airco service beurt?

Onze airco service begint met de airco diagnose. Deze geeft haarfijn aan welk onderhoud gewenst is. Soms volstaat een airco reiniging. Als uw airco systeem niet 100% functioneert, is een airco onderhoudsbeurt dé oplossing. Alle onderdelen van uw airco systeem worden gecontroleerd en schoongemaakt. Het koelmiddel wordt afgetapt en ververst. Daarna wordt de airco nogmaals volledig gecontroleerd. Vaak wordt deze airco controle- en onderhoudsbeurt gecombineerd met een airco fris.

Button plan your air conditioning service online