Zakelijk

Airco reinigen

Een goed functionerende airco verhoogt uw comfort en veiligheid. De airco reinigen geeft zekerheid op een zo gezond mogelijk klimaat in uw auto. Liever geen muffe geurtjes? Maak een afspraak voor een auto airco reinigingsbeurt en laat de airco goed schoonmaken. Wel zo fris!      


Airco reinigen

Euromaster auto airco

 

Waarom is airco reinigen belangrijk?

Moderne auto’s hebben airco. Dat maakt autorijden wel zo comfortabel en veiliger. ’s Winters beslaan de ramen minder snel omdat u de airco namelijk op een warme stand kunt zetten. Het hele jaar door regelt de airco de temperatuur en luchtvochtigheid in de auto. Zo blijf je als bestuurder alert. Bij warm weer kunnen de ramen gesloten blijven, terwijl het lekker koel blijft. Het schoonmaken van de airco zorgt dat uw airco dit allemaal optimaal voor u blijft doen.

Hoe werkt zo’n airco reiniging?

De auto airco bestaat uit een verdamper en een luchtleidingensysteem. In beide zetten zich gemakkelijk vuil en micro-organismen als bacteriën vast. Dat gaat snel ten koste van de luchtkwaliteit. De airco reiniging, ook wel bij Euromaster airco fris genoemd, zorgt voor een frisse lucht in de auto.

Wanneer moet u de auto airco laten schoonmaken?

Als er bij het aanzetten van de airco een muffig geurtje meekomt, is een airco reiniging zeker aan de orde. Beter is om preventief voor een airco reiniging te kiezen, als er nog niets aan de hand is. Het ontbreken van geurtjes betekent namelijk niet automatisch dat er geen vuil in het systeem zit. Wist u dat u daar zelfs verkouden van kunt worden? En wist u dat een vervuilde auto airco allergieën in de hand kan werken? Voorkom dat liever. Laat bijtijds uw airco reinigen.


Airco reinigen