Zakelijk

April: Service van de Maand Ruitschade

Eerste hulp bij ruitschade


Euromaster biedt u eerste hulp bij ruitschade! Nu de vorst (bijna) voorbij is, is de kans groter dat steentjes uit het asfalt los raken. Deze losse steentjes kunnen door voorgangers tegen uw ruit worden geslagen en een sterretje of barst veroorzaken.


Gelukkig kunt u in dat geval rekenen op de kennis en kunde van Euromaster. Onze mobiele ruitschade-experts kunnen op locatie uw ruit repareren of vervangen. Daarnaast bent u natuurlijk ook welkom in één van onze Euromaster vestigingen. Ruitreparatie of – vervanging is voor u zelfs in de meeste gevallen gratis! Controleer hiervoor uw polisvoorwaarden.


Heeft u een sterretje? Maak dan gelijk online uw afspraak. In geval van ruitvervanging vul dan het contactformulier in. Voor meer informatie kunt u bellen naar 088-0065656.


Wij gaan altijd voor topkwaliteit als het om ruitschadeherstel gaat. Euromaster gebruikt originele (OEM) ruiten en materialen en wij verzorgen de ADAS kalibratie van uw camerasystemen, zowel statisch als dynamisch.


Extra service van Euromaster


Wij controleren altijd de spanning en profieldiepte van uw autobanden, stofzuigen uw auto en maken uw voorruit schoon. Ook vullen we uw ruitenwisservloeistof gratis tot 1 liter bij en checken we de overige vloeistoffen. Dat zit allemaal gewoon bij onze service in!

 

Maak uw afspraak - Euromaster

Garantievoorwaarden

De werkzaamheden aan de ruit van uw auto zijn met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat na sterreparatie het sterretje doorscheurt, geldt de volgende garantieregeling:

  • De kosten van de sterreparatie worden gecrediteerd en er wordt door Euromaster een nieuwe voorruit geplaatst en gefactureerd. We geven levenslange garantie op de vervanging van uw autoruit.
  • Euromaster plaatst autoruiten van originele kwaliteit (OEM) welke aangeschaft worden bij dezelfde leveranciers als die van de autofabrikanten. Door het hanteren van een zorgvuldig ruitselectieproces plaatsen wij de juiste ruit in uw auto. De ruit van uw auto wordt volgens de voorschriften van de autofabrikant geplaatst.
  • Ervaart u toch een probleem na de vervanging of reparatie van uw autoruit? Neemt u dan contact met de afdeling Klantenservice op via telefoonnummer 0570 – 679785 of per e-mail klantenservice@euromaster.com.
  • Euromaster geeft levenslange garantie op het geleverde werk.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief - Euromaster

Blijf altijd op de hoogte van Euromaster acties, voordeel en nieuwtjes. Schrijf u in voor de tweemaandelijkse online nieuwsbrief van Euromaster.