Zakelijk

Service van de Maand augustus: APK, gratis bij onderhoudsbeurt

Service van de Maand augustus: APK, gratis bij onderhoudsbeurt

 


Is uw auto toe aan een APK? Combineer deze dan in augustus met een onderhoudsbeurt bij Euromaster en profiteer van een fijne korting! De APK van uw auto is namelijk helemaal gratis als je gelijk een kleine, grote of intervalbeurt uit laat voeren. Afhankelijk van het soort auto levert dit een voordeel op van €20,- tot €45,-! 


Kies in onze Webwinkel de APK keuring die geschikt is voor uw auto. Plan daarnaast een onderhoudsbeurt in en de korting wordt automatisch verrekend! Gebruik daarvoor onze offertetool. Aan de hand van uw kenteken kunt u eenvoudig zien welk onderhoud bij uw auto past en welke prijs daarbij hoort. Uw kenteken wordt gekoppeld aan de fabrieksspecificaties, zodat u verzekerd bent van het beste onderhoud voor de beste prijs!


In onze Webwinkel plant u de gewenste onderhoudswerkzaamheden en keuring direct in. Wilt u liever eerst persoonlijk advies voordat u een besluit neemt? Er is altijd een Euromaster vestiging bij u in de buurt, waar onze specialisten u graag verder helpen! Plan uw afspraak tot 3 maanden vooruit. 


 

Koop direct online - EuromasterVind uw vestiging - Euromaster

Actievoorwaarden

 

  • De APK is gratis als deze gecombineerd wordt met een onderhoudsbeurt (klein, groot of interval) aan hetzelfde         voertuig.
  • De korting wordt automatisch verrekend in de Winkelmand als u een onderhoudsbeurt en een APK toevoegt.
  • De actie geldt voor personen- en bestelwagens tot 3.500 kg.
  • Boek online tot 3 maanden vooruit.
  • Nieuwsbrief

    Nieuwsbrief - Euromaster

    Blijf altijd op de hoogte van Euromaster acties, voordeel en nieuwtjes. Schrijf u in voor de tweemaandelijkse online nieuwsbrief van Euromaster.