Zakelijk

Merk van de Maand november: Michelin

Merk van de Maand november: Michelin

Ga in november voor GOUD bij Euromaster met ons Merk van de Maand Michelin! De beste Michelin band, passend bij uw wensen, voor een eerlijke prijs.


Kiest u bijvoorbeeld voor een Michelin CrossClimate+, dan bent u voorbereid op alle weersomstandigheden. Gaat u op wintersport deze winter? Dan is de Alpin 6 de perfecte keuze voor u! Nieuw in de Michelin familie is de Agilis CrossClimate, de eerste all seasonband voor bestelwagens.


Kenmerkend voor Michelin is de innovatieve Long Lasting Performance profieltechnologie. Michelin banden blijven namelijk gedurende hun volledige levensduur, tot de wettelijke minimale profieldiepte van 1,6 mm, perfect presteren.


Deze maand bent u de winnaar met een set Michelin banden!


U koopt Michelin banden direct in onze Webwinkel. Wilt u graag advies over uw bandenkeuze? Dat kan! Er is altijd een Euromaster garage bij u in de buurt, waar onze specialisten u graag verder helpen! Bij Euromaster boekt u tot wel 3 maanden vooruit. 

 

 

Koop direct online - Euromaster Vind uw vestiging - Euromaster

Actievoorwaarden

  • De actie geldt voor personen- en bestelwagens tot 3.500 kg.
  • Boek online tot 3 maanden vooruit.
  • Alleen geldig op banden die leverbaar zijn tijdens de actieperiode.
  • Niet geldig op reeds ingeplande afspraken.
  • Promotie is geldig van 1 november t/m 30 november.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief - Euromaster

Blijf altijd op de hoogte van Euromaster acties, voordeel en nieuwtjes. Schrijf u in voor de tweemaandelijkse online nieuwsbrief van Euromaster.