Zakelijk

Mei: Merk van de Maand Maxxis

Mei: Merk van de Maand Maxxis


Kies in mei voor Maxxis, ons Merk van de Maand. Mei is natuurlijk dé maand waarin het volop voorjaar is en zomerbanden onmisbaar zijn. Maxxis biedt een breed assortiment zeer betaalbare zomerbanden, die bijdragen aan de rijveiligheid en een goede weglegging op droog én nat wegdek.

 

Koop in mei bij ons uw nieuwe Maxxis autobanden en wij monteren deze helemaal gratis! Dit levert u een voordeel op van €23,- per band, bovenop de al scherpe bandenprijs!


U koopt Maxxis banden direct in onze Webwinkel. Wilt u graag advies over uw bandenkeuze? Dat kan! Er is altijd een Euromaster vestiging bij u in de buurt, waar onze specialisten u graag verder helpen!


Maxxis is naast een populaire autoband ook een veel gekozen caravanband. Gaat u dit jaar met de caravan op vakantie? Vergeet dan niet uw caravanbanden te (laten) checken. Met het blote oog ziet u niet altijd of de band aan vervanging toe is. Voor een deskundige controle van uw caravanbanden kunt u een afspraak maken bij één van onze vestigingen. 

 

Koop direct online - Euromaster Vind uw vestiging - Euromaster

 

Actievoorwaarden

  • De actie geldt voor personen- en bestelwagens tot 3.500 kg.
  • Boek online tot 3 maanden vooruit.
  • Korting geldt niet i.c.m. banden los afhalen.
  • Niet geldig op reeds ingeplande afspraken
  • Voor montage Runflat banden berekenen wij een toeslag van €14,00 per band.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief - Euromaster

Blijf altijd op de hoogte van Euromaster acties, voordeel en nieuwtjes. Schrijf u in voor de tweemaandelijkse online nieuwsbrief van Euromaster.