Zakelijk

Kleber Trust

Als uw veiligheid op het spel staat, kiest u toch niet enkel voor de prijs? Daarom kiest u met KLEBER voor TRUST:  het perfecte evenwicht tussen merk, service en prijs. Uit de Michelin fabriek.

 

1.            Tot 40,- cashback

Bij aanschaf van Kleber banden tussen 1 april en 31 december 2016 kunt u een deel van het aankoopbedrag terug laten storten op uw rekening. Voor banden t/m 16 inch ontvangt u 5,- per band en voor banden vanaf 17 inch maar liefst 10,- per band terug.

 

Ga naar www.kleber.nl en download het cashback formulier.

 

2.            Niet tevreden, geld terug

Kleber betaalt het volledige aankoopbedrag van uw banden terug als u binnen 30 dagen na aankoop niet volledig tevreden bent. Om het bedrag terug te kunnen vorderen, dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Bijvoorbeeld door middel van een factuur aantonen dat de banden weer gedemonteerd zijn. De gedemonteerde banden kunt u achterlaten bij uw Euromaster vestiging, wij zorgen ervoor dat deze op de juiste manier verwerkt worden.

 

Ga naar www.kleber.nl en download het ‘niet tevreden, geld terug’ formulier.

 

3.            Beste prijs garantie

Bij Euromaster weet u gegarandeerd dat u de beste prijs betaalt voor uw Kleber banden. Want vindt u binnen een straal van 15 km rondom uw Euromaster vestiging hetzelfde type band voor een lagere prijs, dan passen wij de prijs direct voor u aan. En ook als u binnen 2 weken na aankoop een betere prijs vindt, betalen wij u het prijsverschil terug op vertoon van uw factuur en de concurrerende offerte of folder.


 

Buy online - EuromasterFind your establishment - Euromaster

Actievoorwaarden

 

 • Actie geldt op alle banden van Kleber met minimale afname van 2 banden voor particulieren t.b.v. personenwagens.
 • Actie geldt van 1 april t/m 31 december 2016.
 • Euromaster past voor u de prijs van de banden aan wanneer u in een straal van 15 km rondom uw Euromaster vestiging eenzelfde band vindt voor een lagere prijs.
 • Als u binnen 2 weken na aankoop uw banden voor een lagere prijs ziet, betalen wij u het verschil terug op vertoon van uw factuur en de concurrerende offerte of folder.
 • Internetprijzen van andere aanbieders zijn niet geldig in deze prijsvergelijking.
 • Geen losse verkoop.
 • Nieuwsbrief

  Newsletter - Euromaster

  Blijf altijd op de hoogte van Euromaster acties, voordeel en nieuwtjes. Schrijf u in voor de tweemaandelijkse online nieuwsbrief van Euromaster.