Zakelijk

Gratis training Vredestein

Gratis training Vredestein

Bij aankoop van 4 Vredestein winter- of all season banden krijgt u tijdelijk een Verkeersveiligheidstraining inclusief VIP-Catering cadeau!


Onder begeleiding van de beste instructeurs van Nederland leert u onder andere veilig uitwijkmanoeuvres uit te voeren tijdens een noodstopsituatie of in een te snel genomen bocht weer de controle over de auto te krijgen.

 

Wat moet u hiervoor doen?

- Ga naar www.vredestein.nl/voucher

- Vul uw gegevens in en upload uw factuur

- De voucher krijgt u vervolgens per mail toegestuurd


U koopt Vredestein banden direct in onze Webwinkel. Wilt u graag advies over uw bandenkeuze? Dat kan! Er is altijd een Euromaster garage bij u in de buurt.

 

 

Koop direct online - EuromasterVind uw vestiging - Euromaster

Actievoorwaarden

  • Bij aankoop van 4 Vredestein winter,- of all season banden krijgt u een Verkeersveiligheidstraining inclusief VIP-catering cadeau. 
  • Bij aankoop van 2 Vredestein winter,- of all season banden, een Verkeersveiligheidstraining inclusief VIP-catering tegen bijbetaling van €39,95, de rest betaalt Vredestein!
  • Actie is van toepassing op alle aankopen van 1 t/m 30 november 2018. De voucher wordt opgestuurd per e-mail en is 24 maanden te verzilveren bij het Safety Experience Center (SEC) in Rosmalen. Deze actie is alleen van toepassing op aankopen in Nederland. Leaseauto’s uitgezonderd en zolang de voorraad strekt.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief - Euromaster

Blijf altijd op de hoogte van Euromaster acties, voordeel en nieuwtjes. Schrijf u in voor de tweemaandelijkse online nieuwsbrief van Euromaster.