Zakelijk

Euromaster steunt het Liliane Fonds, u ook?

Euromaster steunt het Liliane Fonds, u ook?

“Meedoen is geen gunst. Het is een basisrecht.”

Euromaster steunt het Liliane Fonds, u ook?

In de armste streken van Afrika, Azië en Latijns-Amerika leven ten minste 40 miljoen kinderen met een handicap. Buitengesloten, kansloos en veel vaker dan anderen slachtoffer van verwaarlozing, misbruik en geweld. Dit staat haaks op hun rechten: gelijkwaardig en zo volledig mogelijk meedoen, thuis en in de gemeenschap, en een leven van de hoogst haalbare kwaliteit.


Het Liliane Fonds werkt aan een wereld die openstaat voor iedereen en waarin ook arme kinderen met een handicap al hun talenten kunnen inzetten en ontwikkelen. Euromaster steunt het Liliane Fonds ieder jaar om deze kinderen op weg te helpen.


Victor (7) uit Brazilië is hier een voorbeeld van; hij werd geboren met een meervoudige handicap en kon niet anders dan op bed liggen en over de grond kruipen. Sinds het Liliane Fonds hem steunt, is zijn leven compleet veranderd. Hij praat honderduit en speelt graag buiten met zijn vriendjes.


U kunt het Liliane Fonds ook steunen! Sms het woord VICTOR naar 4333 en doneer daarmee €3,- per bericht aan het Liliane Fonds.


Na het verzenden van de sms ontvangt u van het Liliane Fonds een bedank-sms. Het eenmalige bedrag wordt vervolgens verrekend met uw telefoonrekening of beltegoed. Zo makkelijk kan het zijn!


Namens alle kinderen, dank u wel!