Zakelijk

25 procent korting op onderhoud van uw auto

25% korting op onderhoud van uw auto

 

Om uw auto in goede conditie te houden en te voorkomen dat u met pech langs de weg komt te staan, is het zaak om uw auto regelmatig een onderhoudsbeurt te geven of onderdelen te vervangen. Dat is wel zo prettig en veilig voor uzelf. U komt niet voor onverwachte verrassingen te staan. Bovendien behoudt uw auto zijn waarde beter.

 

Of u nu een beurt, schokdempers of remmen nodig heeft, bij Euromaster ontvangt u nu 25% korting op alle onderdelen die nodig zijn bij uw specifieke onderhoud. Bij vervanging van uw accu, wordt deze nu gratis voor u gemonteerd. 

 

Vul uw kenteken in op de Euromaster offertetool en ontvang binnen enkele seconden een onderhoudsofferte op maat. Aan de hand van uw kenteken en kilometerstand bepaalt de tool op basis van fabrieksspecificaties of u toe bent aan een grote beurt (dealerbeurt groot), kleine beurt (dealerbeurt klein), of een intervalbeurt (dealerbeurt interval). Ook toetst onze tool of periodieke service – zoals het vervangen van een distributieriem – aan de orde is, ook dit volgens fabrieksspecificaties. Kortom, altijd goed onderbouwd advies en een scherpe prijs.


 

Vind uw vestiging - Euromaster

Actievoorwaarden

  • Actie loopt t/m 23 februari 2017.
  • 25% korting geldt op producten en onderdelen.
  • Actie geldt op onderdelen opgenomen in de Euromaster offertetool, muv accu's. Deze monteren we gratis en voorzien we van het winterpakket. 
  • Actie geldt t.b.v. personen- en bestelwagens tot 3.500 kg.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief - Euromaster

Blijf altijd op de hoogte van Euromaster acties, voordeel en nieuwtjes. Schrijf u in voor de tweemaandelijkse online nieuwsbrief van Euromaster.