Zakelijk

2 kaarten voor Super Car Sunday bij aankoop van Vredestein banden

Rijden in een echte Lamborghini, Ferrari of Porsche is helaas maar voor weinig mensen weggelegd. Maar op de Vredestein Super Car Sunday komt dit nu wel heel dichtbij! Wat dacht u van Supercars uit de jaren ’70 en ’80, zo ver het oog reikt en zo dichtbij dat u ze aan kunt raken? Of maakt u liever zelf een rondje in een echte Ferrari F430? Dit kan allemaal op Super Car Sunday!


De Vredestein Super Car Sunday vindt plaats op zondag 20 mei 2018 in Assen én op zondag 30 september 2018 in Zandvoort. Dit is hét event voor de echte autoliefhebber. De meest bijzondere supercars zullen te bewonderen zijn, zowel op het circuit als ernaast. En u kunt hier met Euromaster extra voordelig bij zijn!


Bij aankoop van 2 of meer Vredestein banden krijgt u 2 tickets voor dit event ter waarde van € 50,- helemaal gratis! Vul na uw aankoop het online formulier in op www.vredestein.nl/tickets, upload uw aankoopbewijs en rijd op 20 mei of 30 september op uw Vredestein banden naar de Super Car Sunday!


Koop direct online - EuromasterVind uw vestiging - Euromaster

 

Wilt u alvast sfeer proeven? Bekijk dan de video hieronder met een korte sfeerimpressie!


 

Actievoorwaarden

  • Geldt alleen bij aankoop van Vredestein banden.
  • Gratis kaarten bij aankoop vanaf 2 banden.
  • De actie geldt voor personen- en bestelwagens tot 3.500 kg.
  • Niet inwisselbaar voor contanten.
  • Meer informatie via deze link.
  • Actie geldt t/m 31 mei 2018.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief - Euromaster

Blijf altijd op de hoogte van Euromaster acties, voordeel en nieuwtjes. Schrijf u in voor de tweemaandelijkse online nieuwsbrief van Euromaster.